Total Tayangan Laman

Rabu, 17 Desember 2014

[Event] Hillside Restaurant & Cafe Opening Ceremony


hi readers! In this post I will do some review about the opening ceremony of new Hillside Restaurant and Cafe in Palembang
Hai readers! Postingan kali ini saya akan membahas tentang pembukaan Hill Side Resto & Cafe di Palembang.  


By the way, I could be there because I was invited by my friends, Belliani Bebe. This opening event was held on December, 8th 2014. it is located at Taman Kenten rd, Palembang. the location is very near with the famous Pempek 888 and Futsal field. 
Saya bisa hadir kesini karena diajak oleh teman saya- +belliani bebe . Grand opening ini berlangsung pada hari Senin tanggal 8 Desember lalu. Lokasinya di Jl. Taman Kenten. Dekat banget loh sama lapangan futsal dan Pempek 888. 


So, This is the invitation card from Hillside Restaurant and Cafe

Surprisingly, the invitation card that I bought can be changed with Princess Syahrini Karaoke' IDR 50.000,- voucher. It can be changed at service table. hihi I am so happy that I could get the free voucher. 
 Undangannya boleh dibawa untuk ditukarkan voucher Princess Syahrini Karoke sebesar IDR 50.000,-. Undangannya bisa ditukar saat dimeja tamu. hihi saya sangat senang bisa dapetin voucher karoke itu. hhe



the food which  served was very varied. there are some snacks and some heavy meals like rice, fried rice, Malbi, friend chicken, mango chili and Pindang Tulang which is one of traditional cuisine of Palembang. 
Makanan yang disajikan beragam. Ada makanan kecil dan makanan berat. Makanan beratnya ada nasi putih & nasi goreng. Malbi, ayam, Cabai buah mangga dan Pindang tulang yang merupakan salah satu makanan khas dari Palembang. 

Makanan Berat

 Meanwhile, the snacks were cendol ice, cakes, pempek and lemper. For you to know that it is Palembang's tradition to have pempek to celebrate something, since it is our traditional most favorite cuisine. hhe Moreover, everyone likes pempek and never got bored with it. Pempek is extremely delicious. I hope that one day, our Palembang Pempek can be in the list of most hunted International food. hihihi

Sedangkan makanan kecilnya ada es cendol, aneka kue, lemper dan pempek. Sekilas info, kebanyakan orang Palembang jika sedang mengadakan & merayakan acara, serta hari perayaan pasti "pempek" selalu disajikan. Semua suka pempek dan berkali-kali memakannya tidak akan bosan. Pempek benar-benar lezat! Mudahan suatu saat Pempek bisa go international didunia kuliner.

This is the second floor view of Hillside Restaurant and Cafe
 Hill Side Restaurant & Cafe is more suitable for family time. Nevertheless, I think it is also suitable for teenager. Unfortunately. I didn't get much information about the menu and the price because there wasn't any menu on that day. Luckily, the owner told me that the price is around IDR 60.000,- or IDR 70.000,-
Hill Side Resto & Cafe ini lebih ke segmen keluarga. Kalau menurut saya, Hill Side Resto & Cafe ini juga cocok juga di segmen anak muda. Untuk menu makanan & harganya saya sendiri kurang tahu, karena saat kesini tidak ada tampilan menu. Kata owner-nya harganya itu kisaran IDR 60rb s/d 70rb. 

Now, Lets talk about the owner, even I forgot to take a picture with them *so sad*. The owner are 2 young brothers. The older brother is around 30 years old and the younger brother is 21. his age is around my age. hihi
Ngomong-ngomong soal ownernya, saya lupa loh foto sama mereka. Ownernya kakak adik yang masih muda banget. Kakaknya mungkin usianya kurang dari 30tahun sedangkan adiknya lahir tahun 92. Kemungkinan usia sahabatnya saya dan ownernya samaan.




Somehow, I do not know what happen, maybe because this Restaurant is new and fresh, the waitress are quite slow and seems confused about what to do. But, it's ok! they can learn more about what to do dealing with costumers later on.
Tetapi, saya tidak tahu apa yang terjadi, mungkin karena restaurant ini masih baru dan segar, pelayannya agak lamban dan terlihat bingung. Tapi gak masalah kok! Mereka bisa belajar lebih banyak tentang konsumen nantinya.

And once again Congratulation for Hillside Restaurant and Cafe opening ceremony! Hope this restaurant will run smooth and success! Good Luck!
Dan sekali lagi selamat atas pembukaan Hillside Restaurant and Cafe! Saya berharap restaurant baru ini bisa berjalan dengan lancar dan sukses. Semoga beruntung!

Hillside Restaurant and Cafe
Taman Kenten road, beside Futsal field (near Pempek 888)
0711-562 5578
Hillside Restaurant and Cafe
Jalan Taman Kenten, disamping lapangan Futsal (Dekat Pempek 888)
0711-562 5578

This review is written based on the truth and writer's experience.
Review ini di buat dengan sejujur-jujurnya dan berdasarkan pengalaman penulis. 

Senin, 15 Desember 2014

[Review & Tips] Merawat Rambut Berwarna Dengan L'Oreal Hair Colored Treatment

Halo readers! Kali ini saya mau berbagi tips dengan reader yang bingung tentang bagaimana menjaga rambut yang di warnai! Rambut saya aslinya berwarna hitam pekat dan lurus, lalu karena bosan dengan warna hitam saya memberanikan diri saya untuk mewarnai rambut saya. Nah, ini adalah foto saya sebelum dan sesudah mewarnai rambut. 
Hi guys! This time I would like to share some tips to you Readers who are confused about how to take care coloured hair! My hair is originally black and straight, and then because I was bored with my black hair I gathered up my courage to color my hair. So, Here the picture of my before and after hair color. 

Awalnya saya takut karena banyak orang bilang bahwa ketika kita mewarnai rambut kita maka rambut kita akan rusak dan kusam. Tapi saya punya solusinya untuk readers!
. At first, I was afraid that my hair will become worse and dull since many people talked about that. But now, I have the solutions for you Readers!
L'Oreal Rangkaian Treatment


1.       Pilih shampo yang tepat ( Choose the right shampoo) 
Pilihlah shampo khusus untuk rambut berwarna karena nutrisi nya kana menjaga rambut kita tetap lembut dan sehat. Penggunaan sahmpoo anti ketombe sangat tidak di anjurkan karena kandungan didalamnya akn membuat rambut berwarna tampak kusam dan rusak. Kali ini saya menganjurkan anda menggunakan Shampoo L’Oreal Elseve Color Vive Range. Terima kasih sekali L’Oreal mengeluarkan produk shampo khusus untuk rambut berwarna, karenanya rambut saya tidak rusak dan tetap sehat walaupun diwarnai. Wangi dari shampoo ini juga sangat enak dan membuat rambut saya tidak lepek. Dengan keunggulan +85% radiance protection dan UVA + UVB Filters yang membantu melindungi rambut dari sinar matahari. Juga dengan adanya kandungan nutrisi konsentrat yang melindungi dan merawat permukaan rambut.

You have to choose special shampoo which produced for colored hair because it has the nutrition that will keep our hair smooth and healthy. The using of Anti dandruff shampoo is really forbidden for colored hair because the ingredients inside it will make your colored hair broken and dull. This time I suggested you to use L’Oreal Elseve Color Vive Range. Thanks to L’Oreal who produces colored hair shampoo. So, I can keep my colourd hair healthy and shiny. The smell of this shampoo is also very good. With +85% radiance protection and UVA + UVB Filters, the formula helps protect hair from external aggression. And also with Concentrated Nourishment which protect the surface of our hair.

Nah ini adalah foto Shampo L’Oreal Elseve Color Vive Range readers! Jangan salah beli ya nanti, karena L’Oreal banyak mengeluarkan produk shampo dengan fungsi yang berbeda beda.
So, This are the pictures of L’Oreal Elseve Color Vive Range! So, do not choose the wrong one, ok? Since L’Oreal produce a lot of shampoo with different functions. Hihihi
Ini adalah tampak depannya. So this is the front cover 

Tampak Belakang. Back Cover
The Price of L'Oreal Vive Color Shampoo 330 ml is IDR 39.000,-
harga shampoo L'Oreal Vive Color 330 ml adalah IDR 39.000,- 


2.       Jangan lupakan conditioner (Do not forget conditioner)

Conditioner berperan untuk melindungi permukaan rambut dan memberi nutrisi lebih pada rambut. Untuk rambut berwarna saya, saya menggunakan L'Oreal Color-Vive Protecting Conditioner. 
Conditioner will protect the surface of hair and give more nutrition to our hair. For my colored hair, I used L'Oreal Color-Vive Protecting Conditioner. Here is the picture!




Conditioner ini memiliki wangi yang tidak jauh berbeda dengan wangi shampoo nya. Oh iya Readers, kalau menggunakan conditioner, kita nggak di anjurkan untuk menggunakannya sampai mengenai kulit kepala kita. kenapa? karena bisa membuat produksi minyak rambut meningkat sehingga rambut kita terlihat berminyak dan lepek. Selain itu, juga bisa menyebabkan iritasi di kulit kepala, bagi yang memiliki kulit kepala sensitive. Jadi, gunakan conditioner hanya di rambut ya readers, jangan sampai kena kulit kepala kalian. 
This Conditioner has a similar smell with L'Oreal Color-Vive Shampoo. Emm, Readers, If you used conditioner, you better not apply it on your scalp. Why? Because it will increase the the sebum in the scalp and make you hair look oily and sticky. Furthermore, It also can make some irritation, for the one who allergic and sensitive to that. So, apply the conditioner only on your hair, not you scalp. ok?

by the way, its price for 170 ml is IDR 20.000,- 
oh ya readers, conditioner 170 ml dari L'Oreal ini adalah IDR 20.000,-

3.       Masker Rambut (Hair Mask)
Masker rambut itu wajib bagi readers yang mau menjaga rambut berwarna nya. Kalau saya biasanya seminggu sekali dengan menggunakan masker rambut dari Masker rambut L’Oreal Paris Color Vive. Di kemasannya, tertulis bahwa cukup dengan satu menit kita sudah bisa merasakan hasil dari produk ini. Tapi saya menyarankan readers untuk menggunakannya selama 10-20 menit. Karena hasilnya akan bertahan lebih lama. 10 menit bukan waktu yang lama kok untuk menjaga kesehatan rambut kita, iya kan? Apalagi hanya satu minggu sekali.
Hair mask is a must for you, readers, who wants to keep your colored hair healthy. I usually mask my hair once in a week with L’Oreal Paris Color Vive Hair Mask.  In its tube, it is written that it will be enough to mask our hair in a minute, because the effect can be felt right away. Nevertheless, I suggest you, readers, to use it in 10-20 minutes. Because, you will feel the result longer that before. 10 minutes isn’t a long time for you to take care of your hair, isn’t it? Since it is only once a week.



Masker rambut dari L’Oreal ini berwarna pink atau peach dengan wangi yang sangat segar. Oh ya, wanginya juga akan bertahan sangat lama loh readers! Saya suka sekali dengan rambut saya setelah menggunakan masker ini, karena rambut saya terasa ringan, lembut dan mudah di atur. Sehingga teman teman saya suka iri dengan rambut saya. *PD sedikit gak apa kan?hihihi*
This Hair mask from L’Oreal has pink or peach color cream and a very fresh smell. For you to know, this smell will stay in a very long time! I really love my hair, especially after I used this hair mask, because my hair will be very light, smooth, shiny and easy to be arranged. Therefore, my friends envy my hair. *is it ok for being a little confident? Hihihi*


Oh iya, rambut kita memang cukup lembut hanya dengan menggunakan conditioner, tapi dengan menggunakan masker rambut, kelembutan rambut akan bertahan lebih lama. saya sudah membandingkannya loh. 
Using conditioner will make our hair softer, but it won't be as softer as when you guys use hair mask. The softness of our hair will stay longer if we used hair mask. I have experienced and compared it. 


You can get this Hair Mask in IDR 50.000,- 
kamu bisa dapetin Hair Mask ini dengan harga IDR 50.000,-

4.       Vitamin rambut (Hair Vitamin)
Setelah rangkaian perawatan tadi, tahap finalnya adalah pemberian Vitamin rambut. Pemberian vitamin rambut biasanya saat rambut kita dalam keadaan lembab, sehingga nutrisi di dalam vitamin rambut bisa cepat menyerap. Tetapi dalam kondisi rambut kering pun vitamin rambut boleh di pakai. Saya masih menggunakan produk dari L'Oreal. Kali ini adalah Mythic Oil Milk L'Oreal. 
After all treatment above, The final touch is using Hair Vitamin. Usually, people use Hair Vitamin when their hair was half dried, so the nutrition from the vitamin can be easily absorbed to our hair. nevertheless, it also can be applied when our hair was dry. This time, I use Mythic Oil Milk L'Oreal. 



Mythic Oil Milk L'Oreal ini memiliki kandungan susu yang cocok untuk semua jenis rambut. Setelah menggunakannya, rambut saya menjadi lebih ringan dan sangat mudah di atur. wanginya pun sangat enak. 
Mythic Oil Milk L'Oreal contains of milk content which is suitable for all hair types. After used it, My hair become more light and manageable. I also love the smell. 

Untungnya, saya membeli vitamin dalam kemasan spray, sehingga saat menggunakannya tangan saya tidak akan kotor atau berminyak karena vitamin. Juga tidak akan ada vitamin yang terbuang atau tersisa di tangan. Cukup dengan 3-5 spray, rabut kita bisa menjadi lebih cerah. 
Luckily. I bought Spray Vitamin packaged. so, when I used it, it won't make my hands dirty or oily. and also, there will be no wasted Vitamin left in my hand. I only need to spray the vitamin 3-5 times to my hair. 
Nah, Kalau Vitamin rambut dari L'Oreal ini saya beli dengan harga IDR 180.000,- cukup mahal ya. hmmm
I bought this L'Oreal Vitamin in IDR 180.000,- quite expensive, isn't it? huff 

Jadi, apakah kalian masih bingung atau ragu untuk mewarnai rambut kalian? Jangan ragu lagi donk, kan readers sudah tau bagaimana cara merawat rambut berwarna. iya kan? hihi Semog berhasil yaa. Tetap tampil cantik dan sehat dengan rambutmu yang sehat juga ya!
So, guys, are you still worry or hesitate to color you hair? do not worry anymore readers, since you have already know how to take car of your color hair, haven't you? Good luck then! keep beautiful and healthy with you healthy hair!


Jadi ini adalah beberapa foto rambut saya, sekitar 3 bulan yang lalu. Sejujurnya, saya sangat suka dengan warna rambut saya. hihi 
So it is my hair pictures, was taken about 3 months ago. Honestly, I really love my hair color. hihih 






Review dan Tips ini di buat dengan sejujur-jujurnya dan berdasarkan pengalaman penulis. 
This review and tips are written based on the truth and the writer's experiences. 

Kamis, 11 Desember 2014

[Review] The Body Shop Lychee Blossom Body Butter

Hi Readers! Have you already had a plan for the new year eve? Or you already had your target for 2015? In this post, I still do some review to one of The Body Shop products, which is Lychee Blossom Body Butter.

Halo readers! Sudah ada rencana untuk perayaan tahun baru ini? Atau bahkan kalian udah ada target buat tahun 2015? Di post ini, saya masih akan membahas salah satu produk dari The Body Shop, yaitu Lychee Blossom Body Butter.

Before I go too far in this post, I would like to tell you the differences among body lotion, body cream and body butter. Body lotion have more water content than body cream and body butter. Nevertheless, it has a very lowest oil content among all of them. That’s why, body lotion is used for daily activity when we are not in the room. 

Sebelum saya membahas lebih lanjut mengenai produk ini, saya akan membedakan antara body lotion, body cream dan body butter. Body lotion memiliki kandungan air lebih banyak dari pada body cream dan body lotion dan kandungan minyak paing sedikit di antara ketiganya. Makanya, Body lotion biasanya di pakai sehari-hari saat sering beraktivitas di luar ruangan.

Next, the texture of body cream is thicker than body lotion and has more oil content than body lotion. This is very suitable for someone who spend most of their time in the room with air conditioner. 

Nah, body cream tekstur nya lebih kental dari pada body lotion dan memiliki kandungan minyak lebih banyak dari pada body lotion. Ini cocok di pakai untuk orang yang banyak menghabiskan waktu di ruangan ber-AC.

Meanwhile body cream is the one which has a lot of oil content, so it looks like butter. This is very suitable to be used in a very dry part of the body, like knee, elbow, etc.

Sedangkan body cream merupakan yang paling banyak mengandung kandungan minyak sehingga berbentuk seperti margarin. Ini cocok di gunakan di bagian tubuh yangs angat kering seperti dengkul, siku, dll.


Packaging


The packaged of Lychee Blossom Body Butter from The Body Shop is made from plastic with pink dominant color. The color is like the color of Lychee fruit. The packaged is very simple but beautiful. Under the packaged, there are full explanation about the ingredients and the other explanations.

Kemasan Lychee Blossom Body Butter dari The Body Shop ini terbuat dari plastik dengan dominan warna pink seperti warna lychee. Kemasannya sangat sederhana tetapi mencakup semuanya. Di bawah kemasan terdapat penjelasan mengenai bahan bahan pembuatannya dan penjelasan yang lainnya.



Texture


Like I have explained before that body butter has a texture like a real butter. So, the cream of Lychee Blossom Body Butter is white and very thick. When i used it, It is quite hard to be absorbed in my skin, so I need to scrub it in a very long time until it absorbed well in my skin. And when i used it, it feels very oily and sticky in my skin.

Seperti yang saya jelaskan sebelumnya, body butter bentuknya menyerupai mentega readers. Lychee BlossomBody Butter ini krim nya berwarna putih dan sangat kental. Saat di pakai, body butter ini agak susah meresap di kulit, sehinga saya harus menggosoknya dengan lama sampai meratadi kulit. Dan saat saya menggunakannya, terasa sangat berminyak dan lengket di kulit.



Result

This Lychee Blossom Body Butter from The Body Shop is really great! After using it every night for about 6 months ( even sometimes I forgot to use it) , my skin become smoother than before. Especially in elbow, knee, and ankle part. No more dry skins in that part of body. Furthermore, The smell of this Lychee Blossom Body Butter can stay in a very long time. I usually use it before I went to bed, and when I woke up the smell is still really strong. Eem, Readers I have some tips for you that you better use body butter at night before you go to bed to get a maximum result.

Lychee Blossom Body Butter dari The Body Shop ini memang bekerja dengan baik. Setelah kurang lebih memakainya selama 6 bulan di malam hari (walaupun tidak rutin) , kulit saya menjadi jauh lebih lembut. Khususnya di bagian siku tangan, dengkul dan mata kaki. Tidak ada lagi kurit kering yang kasar. Selain itu, wangi lychee dari Body Butter ini sangat tahan lama. Saya memakainya sebelum tidur, dan saat bangun tidur wanginya masih sangat tercium. Oh ya readers, untuk hasil yang maksimal, body butter memang sebaiknya digunakan saat malam hari sebelum tidur ya.

The Pros :
1.       The smell is very sweet and fresh
2.       Good for dry skin
3.       Traveling packaged

Keuntungan :
1.       Wanginya sangat menyegarkan dan manis
2.       Cocok untuk kulit kering
3.       Kemasan yang mudah di bawa-bawa


The cons :
1.       Quite expensive
2.       Too sticky

Kelemahan :
1.       Cukup mahal
2.       Sangat Lengket

The price of this Lychee Blossom Body Butter from The Body Shop is IDR 189.000
Harga nya adalah IDR 189.000 untuk Lchee Blossom Body Butter dari The Body Shop ini.







Review ini di buat dengan sejujur – jujurnya dan berdasarkan pengalaman penulis.


Rabu, 03 Desember 2014

[Review] The Body Shop Papaya Shower Gel

Hi guys! This review will be my first beauty review on this blog. Hahha

Nice to meet you then. First, my name is Selly and I am the youngest daughter of my beloved parents. I am still studying in FKIP UNSRI Palembang, now in the fifth semester. Hope I’ll end this college next year. Amin AminAmin. Hhe

Halo semuanya! Post blog ini adalah review pertamakalinya tentang seputar beauty di blog saya. hahha.. 
Senang bertemu denganmu, readers! Perkenalkan, saya Selly. Saya anak bungsu dari 4 bersaudara dan sekarang saya sedang kuliah di UNSRI jurusan FKIP semester 5. Doakan saya akan lulus tahun depanya!! Amin Amin.

So this story begins with my Mother’s sweet 50 birthday party. It was a big party, we invited more than 100 guest and It was around August if I’ve not mistaken. So, my mom’s friend gave her a box of The Body Shop product which contains of Body soap, Perfume, Body Butter and Body Mist. 
Because I have 3 older sisters, we need to share that gift. I really wanted the perfume because perfume product of body shop usually has a good quality. But unfortunately, I only got Body soap. Huhuhu So, I begged my sister to give me body butter at least. And she was touched by my effort.
Jadi, ceritanya waktu itu mamaku ulangtahun yang ke 50. Kami mengadakan pesta yang lumayan meriah. Lalu  salah-satu teman mama saya, memberikan The Body Shop Beauty Box set gift yang isinya parfum, body butter, body mist dan juga sabun mandi. 
Karena saya punya 3 kakak perempuan, kami harus berbagi hadiahnya.hehehe.. Aku ingin sekali mendapatkan parfumnya, karena aku tahu kalau parfum dari  The Body Shop itu wanginya enak-enak. Tapi sayangnya, aku hanya dapat sabunnya saja, jadi aku memohon pada kakakku untuk memberikan aku body butter nya. 

So tadaaaaaaa! I got body soap and Body butter of Body Shop. Thank you my pretty sissy *KISS*. Let’s begin the review then! First will be the soap, The Body Shop Papaya Shower Gel. Please read it until the end, ok readers?
Tadaaa!  Akhirnya aku malah dapet shower gel plus body butter! Makasi kakakku yang cantik *kiss*
Ok. Marikita memulai review ini. Kita akan membahas review sabun dari The Body Shop. Baca sampai akhir ya readers.


The Body Shop Papaya Shower Gel with Papaya fruit extract from Thailand. What I know about Papaya is that it is good for brightening our skin and fading the marks on our face. That’s why there are a lot of papaya extract used in skincare and bodycare. Isn’t it amazing?
I have used this several times as my soap, and the smell is extremely fresh! I really like it. It doesn’t smell like a true papaya fruit, in contrast It smells more fresh than the true papaya fruit. Can you guys imagine about that?
The Body Shop Papaya Shower Gel dengan ekstrak papaya dari Thailand. Yang saya tahu papaya bagus untuk mencerahkan kulit dan memudarkan noda-noda di kulit. So, banyak produk kecantikan menjadikan papaya sebagai skincare maupun bodycare. Amaze bukan? 
Saya sudah pakai The Body Shop Papaya Shower Gel ini beberapa kali dan wanginya sangat-sangat menyegarkan. Saya suka sekali wanginya. 

Packaging
The package of this bottle is made from thick and elastic plastic which make this bottle won’t easy to be broken. I like the size of this bottle because it’s not too big neither small. It contains of 250 ml and the price is IDR 89.000,-. I know the price because Visited The Body Shop outlet in Palembang.
Kemasan botolnya terbuat dari plastik yang tebal dan elastis sehingga tidak akan mudah pecah atau rusak. Saya suka ukuran kemasan yang sedang ini karena ukurannya tidak begitu besar dan tidak begitu kecil. Isinya 250ml yang bisa dibeli seharga IDR 89.000,- . Saya tahu harganya segitu karena saya tinjau langsung di Counternya The Body Shop Palembang*Saya kepo kan.hahaha*.



Teksture


The texture of this product is gel which has orange papaya color and it has sweet smell. Unfortunately, it only has a little bubble of using. 
Teksturnya ini berbentuk gel berwarna orange seperti warna kulit pepaya dan memiliki aroma yang manis.Sayangnya memiliki busa yang sedikit.



Result

Some people do not like soap with a little bubble. But not for me. I like it. Because it means that the soap does not contain many SLS/Paraben. Beside that, i can also keep the humidity of my skin. There is a tip for you readers, who likes the soap with a lot of bubble, you can use shower puff. After using this soap for several times, my skin become smoother and softer. Readers, the smell of this soap will stay longer so we do not have to use parfume in the usual day.
Beberapa orang tidak menyukai sabun mandi berbusa sedikit. Namun tidak bagi saya. Saya sangat suka sabun mandi berbusa sedikit. Itu artinya tidak ada kandungan SLS/ Paraben. Selain kulitkumenjadi bersih juga tetap terjaga kelembabannya. Tips untuk kalian yang tidak menyukai sabun mandi berbusa sedikit, kalian harus menggunakan shower puff untuk membuat busa yang melimpah. Setelah beberapa kali menggunakan sabun ini, kulit saya menjadi lebih lembut dan halus. Oh ya readers, wanginya juga tahan lama loh jadinya kita gak butuh parfum untuk sehari-hari.

The Advantages:
1.       The smell is really fresh.
2.       we don’t have to use it much when we take a bath
3.       efficient packaging
4.       not much SLS / detergent
 Keunggulannya The Body Shop Papaya Shower Gel =
1. Wanginyasangatenakdanmenyegarkan.
2. Pemakaiannya sangat hemat.
3. Kemasan yang travel friendly.
4. Tidak ada kandungan SLS/ Detergent.

The Disadvantages:
1.       It is quite expensive
2.       I think this soap is not suitable for men. Because the smell of this soap is really girly. 
Kelemahannya The Body Shop Papaya Shower Gel:
1. Harganya cukup mahal.
2. Kurang cocok di pakai kaum adam karena aroma nya yang begitu manis .

We also know that most of Body Shop product are produced for woman, not for men. Even though some of the products are for the man, but seems like it’s only a few men will visit Body Shop outlet. Are we in the same side?
Kita juga tahu kan kalau sebagian besar produk di The Body Shop ini sebenarnya di tujukan untuk wanita, bukan untuk laki-laki. Walaupun ada bebrapa produk untuk laki-laki, tapi sepertinya hanya sedikit laki-laki yang maumasuk ke outlet The Body Shop. Haha.. Bagaimana menurut kalian? Apakah pendapat kita sama?